Guantanamera

Ja advertia en un post anterior de les conseqüències d'haver estat massa permissiu en la Legislatura anterior.
Ara, aquells que estaven a l'oposició i abusaven per activa i per passiva en l'ús de la paraula, neguen aquesta als nous inquilins de l'oposició, Junts x Arenys.

"Moreno adverteix que si alguns regidors es segueixen saltant el ROM haurà de prendre mesures més dràstiques". Quan eren elles qui es saltaven el ROM, llavors era llibertat d'expressió, quan ho fan els altres és una conducta punible. I com aquesta incongruència, mil més, tantes que la gent està anestesiada i no fa ni cas.

Llegia amb tristor i assentiment aquestes paraules de na Marina Subirats al diari ARA del 6 d'agost de 2016: "Es diu en economia que la moneda dolenta expulsa la bona perquè, quan n’hi ha de dolenta, la bona es queda al calaix. Passa el mateix amb la gent que es dedica a la política. La competició al límit, el tot s’hi val, la calúmnia, la corrupció, han convertit el món polític en un àmbit tan malsà que cal ser o molt valent o molt inconscient o molt ambiciós per acostar-s’hi." (El destacat és meu).

El debat descontrolat porta al soroll i per tant, la ineficàcia, la repressió del debat porta a la degradació de les decisions polítiques i un gran perjudici pel bé comú.

Sobta especialment en uns moments en els que lamentem el dèficit democràtic de l'Estat espanyol en negar el diàleg amb els dirigents catalans, que al nostre municipi es practiqui el mateix tipus de totalitarisme metodològic.
Negar la paraula a l'altre només evidencia la manca de conviccions, inseguretat i consciència intranquil·la.

A l'anterior Alcalde, Estanis Fors, el van acusar en ocasions, de dirigir l'Ajuntament com si fos el seu cortijo particular, hem canviat el cortijo per Guantánamo, un gran canvi, si senyor!....

....Guantanamera, guajira guantanamera....



Comentaris